O nama

Preduzeće "Stojkovic Keramika" d.o.o. nastalo je Aprila 2007. Bavimo se proizvodnjom kupatilskog nameštaja i prodajom ostalog kupatilskog programa: pločice, sanitarija, tuš kabine, kade poliesterske i keramičke, galanterije, tuš baterija...

U svom programu imamo veliki izbor od preko 80 modela kupatilskog nameštaja u koje ubrajamo: ormariće u raznim veličinama, kontese sa nadgradnim i ugradnim umivaonicima, vertikale, mini kontese, roto vertikale takođe u raznim veličinama i wc daske od vodootpornog medijapana. Nameštaj je izrađen od medijapana i iverice sve farbano poliuretanskim bojama visoktfg sjaja ili u matu u zavisnosti od potreba trzista. Boje su visokog kvaliteta. Uglavnom je serijska proizvodnja u beloj boji, a po potrebi izrađujemo i ormarice u ostalim izabranim bojama. Za kvalitet odgovaramo, a eventualne reklamacije priznajemo u vremenskom roku od godinu dana.

Opremljeni smo najsavremenijim mašinama, CNC mašina, formatizer, raskrajač, tiplerica, šmirglerica, komorom za farbanje.

    Firma poseduje maloprodajni objekat u:
  • Mladenovcu

Zapošljavamo oko četrdeset radnika. Svu robu dovozimo svojim kupcima na željenu adresu.

Robu plasiramo širom Srbije kao i u Inostranstvo.